Μασάζ Ποδιών

Η μάλαξη άκρων είναι μία ολιστική μάλαξη και προτείνεται σε όλους για  ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος.

Είναι φυσικό και επόμενο, λοιπόν τα πόδια μας να καταπονούνται και συχνά να τους δημιουργούμε προβλήματα. Μούδιασμα, πρήξιμο, παραμορφώσεις δαχτύλων, διάφοροι τραυματισμοί σε γόνατα και ισχία, μία γενικότερη αίσθηση κούρασης κατά την ορθοστασία, καθώς και έντονο αίσθημα καύσου στο πέλμα αποτελούν τα πιο συχνά συμπτώματα στα πόδια. Επιπροσθέτως, πολλά προβλήματα από τη μέση έχουν ως αντίκτυπο πόνο στην περιοχή των ποδιών. Σε συγκεκριμένα αθλήματα, οι αρθρώσεις στα πόδια μπορούν να δεχτούν μέχρι και δέκα φορές το σωματικό μας βάρος.

Συμπερασματικά, καταλήγουμε στο ότι είναι πάρα πολύ υψηλές οι δυνάμεις που μπορούν να δεχτούν και οι τραυματισμοί τους ακόμη περισσότεροι.Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δέχονται και την ανάλογη ξεκούραση που τους αξίζει.

Ένα χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ στις γάμπες και στους μηρούς μπορεί να σας ξεκουράσει από τους καθημερινούς πόνους ορθοστασίας ή να σας χαλαρώσει μετά από μια έντονη άσκηση αποβάλλοντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες. Ελευθερωθείτε λοιπόν από το άγχος και χαλαρώστε μέσω ενός ευεργετικού μασάζ ποδιών.

 

Κάποια από τα οφέλη του Μασάζ Ποδιών:

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή λεμφικών υγρών
  • Μειώνει την κόπωση και ανακουφίζει από μυϊκούς και άλλους πόνους(αρθρίτιδες, οσφυαλγίες κλπ), καθώς απελευθερώνει ενδορφίνες στο αίμα-ορμόνες που λειτουργούν σαν φυσικά παυσίπονα του οργανισμού και ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και μειώνει το άγχος και το στρες,
  • Αυξάνει την ελαστικότητα των μυών
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό
  • Βελτιώνει την εικόνα του δέρματος και καλύπτει τις ανάγκες ενυδάτωσης αυτού και του υποδόριου ιστού. Έτσι, υποβοηθείται η καλύτερη δερματική αναπνοή, και προετοιμάζεται ιδανικά για να λάβει τα θρεπτικά συστατικά από τα διάφορα προϊόντα περιποίησης σώματος.
  • Μειώνει τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση
  • Προσφέρει αναζωογόνηση, ευεξία και ενεργειακό πλεονέκτημα
  • Βοηθά την αποβολή των άχρηστων μεταβολικών προϊόντων και του γαλακτικού οξέος

 

Διάρκεια/Κόστος : 30’ – 13€ / 45’ – 18€

Date: