Μασάζ Προσώπου Luxury

Το κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες. Όταν επιλέγουμε θεραπεία για το πρόσωπο λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν την ηλικία του ατόμου, το περιβάλλον ζωής και εργασίας, τη διατροφή, τους ορμονολογικούς αλλά και τους ψυχολογικούς παράγοντες(άγχος της καθημερινότητας, stress, κακή ψυχολογία κ.λ.π.), καθώς επίσης και το πόσο συχνά φροντίζει ο θεραευόμενος το δέρμα του προσώπου του.

Στη θεραπεία Προσώπου Luxury στόχος μας είναι να δώσουμε στο πρόσωπο τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται και να αναδείξουμε τη φυσική του ομορφιά μέσα από ένα συγκλονιστικό ταξίδι μάλαξης.

Το δέρμα καθαρίζεται με οργανικό peeling και ενυδατώνεται με επιλεγμένες καλλυντικές κρέμες που εφαρμόζονται απ’τους θεραπευτές μας με επίμονες επαλείψεις και ρυθμικές μαλάξεις, ώστε να απορροφηθούν όσο πιο βαθιά και αποτελεσματικά γίνεται. Η δράση του massage ενυδάτωσης προσώπου φτάνει υποδόρια, ενεργοποιώντας επίσης φυσικά συστατικά του οργανισμού. Η επιδερμίδα του προσώπου γίνεται σταδιακά πιο σφριγηλή, πιο λαμπερή, πιο ομοιόμορφη και πιο λεία. Ταυτόχρονα βελτιώνεται αισθητά η κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνονται τα κύτταρα, προσφέροντας ένα αίσθημα απόλυτης χαλάρωσης, ανανέωσης και ευεξίας.

Διάρκεια/Κόστος: 30’- 16€

Date: